Blogas

Gėlės moters rankose

Gėlės vienareikšmiškai skirtos ne tik moterims, bet šį kartą apie jas, moteris..

Moterys ir gėlės. Jos gretinamos, tapatinamos ir kitaip siejamos.

Turi daug pavidalų, formų ir spalvų, yra trapios ir kartu labai atsparios, o svarbiausia – turi unikalią savybę gyvybingumą.

Moteris yra davėja, indas, generuojantis energiją. Moteris yra gamta, kūryba, vanduo, oras ir bendrystė.

Gamta, kuri pati savaime yra tobula – mus struktūrizuoja ir keičia. Kad moteris turėtų ką duoti – ji turi pasikrauti, o pasikrauti ji gali iš gamtos ir bendrystės.

Kai viduje daug nuoskaudų, pykčio, neįgyvendintų lūkesčių nukreiptų į kitus – nelieka vietos džiaugsmui, meilei, atsipalaidavimui. Baimė, gėda, apkalbos, pareigos jausmas yra mūsų energijos vagys. Moterims būtina susitelkti į save, harmonizuoti save sau priimtinais būdais. Kūryba yra vienas iš kelių. Gėlės yra vienas iš šaltinių.

Ne be reikalo gėlės lydi svarbiausias mūsų šventes, puošia stalus, teikiamos kaip pagarbos, meilės, atsidavimo, atsiprašymo, simbolinis ženklas, derinamos nuotakoms, gėlių mergaitėms. Gėlės pabrėžia moterišką pasaulio pusę, trapumą, gyvybės ratą, atsinaujinančius ciklus.

Pasinaudokite šia gėlių ir gamtos suteikta dovana .

 

 

Pasidalinkite šiuo įrašu

Facebook

Daugiau naujienų

Krepšelis
Parduotuvė
0 items Krepšelis
Paskyra

Privatumo politika ir slapukai

Šioje svetainėje naudojami slapukai kurie saugomi jūsų kompiuteryje. Taip pat yra renkami atitinkami duomenys kuriuos patys pateikiate kontaktų formoje, užsakymo metu. Jeigu nepageidaujate, kad informacija apie jus būtų renkama prašome uždrausti slapukų talpinimą savo naršyklės nustatymuose. Kaip tvarkoma informacija apie jus galite rasti mūsų privatumo politikos puslapyje ir slapukų puslapyje.